Hungarian English German Slovak

Megtörtént a munkaterület átadás-átvétele a „Helyi termelői piac fejlesztése Kiskőrösön” című projekt esetében

A „Helyi termelői piac fejlesztése Kiskőrösön” című, TOP-PLUSZ-1.1.1-21-BK1-2022-0009 azonosító számú pályázati projekt alapmunkák megvalósítására irányuló kivitelezési tevékenység megkezdése érdekében 2023. november 30-án reggel kilenc órakor sor került a projekt munkaterületének átadás-átvételére az építtető, a Kőröskom Nonprofit Kft, valamint a kivitelező, a Schlosser-Bau Építőipari, Beruházó- és Kereskedelmi Kft képviselői, valamint az építtető műszaki ellenőre részéről.

A munkaterület átadás-átvételre az építkezés helyszínén, azaz Kiskőrösön, a Piac tér 17. szám alatt került sor. Jelen volt Domonyi László, Kiskőrös polgármestere, továbbá a munkaterület átadás-átvételt aláíró felek képviseletében az építtető, a Kőröskom Nonprofit Kft. ügyvezetője Schäffer Tamás, a kivitelező Schlosser-Bau Építőipari, Beruházó- és Kereskedelmi Kft. részéről az ügyvezető igazgató, Polgár Zalán, az építtető műszaki ellenőre az Éporg M & Z Bt részéről Markó István, valamint Dajka Adrienne beruházás lebonyolító mérnök. 2023.november 30-tól, azaz a munkaterület átadás-átvételétől kezdődően a kivitelezőnek 365 nap áll rendelkezésére a projekt fizikai befejezésére.

Kapcsolat

építőipari tervezés - kivitelezés - szakipari munkák - útépítés - gépi földmunka - szállítás - rakodás - piacüzemeltetés - kommunális hulladék szállítása

Elérhetőségek